Как да се справите с предизвикателствата при управлението на вашия автопарк?

Бизнесът трябва да може да се ориентира към предизвикателствата и възможностите, които идват с напредването на технологиите, законодателството  и други  проблеми, свързани с управлението на автопарка . С експертизата на продукти и услуги, съобразени с нуждите на автомобилните транспортни компании, ние можем да ви помогне да се подготвите за бъдещето.

Успешното управление на вашия автопарк е свързано със справяне с редица предизвикателства, като :

Управление на технологиите

С толкова много налични нови технологии, избирането на подходящата  услуга и технология, за която си струва  инвестиране, може да се окаже предизвикателство.

Сигурност на бизнеса

Независимо дали става въпрос за сигурност на транзакциите, защита на данните или защита срещу измами, мениджърите на автопаркове трябва да бъдат нащрек, за да минимизират риска.

Промяна на законодателството

С напредване на времето, използването на  бензин и дизел ще става все по-ограничено. Мениджърите на транспортни компании трябва да решат как да управляват прехода към алтернативни горива.

Фокус върху устойчивостта

Значението  на опазването на околната среда и борбата с вредните  емисии от превозни средства се засилва. Финансовите цели и целите за устойчиво развитие трябва да вървят ръка за ръка.

Надеждност на превозното средство

Гарантирането на това, че превозните средства се движат без да са на загуба, означава да се вземат интелигентни решения за поддръжка, за да са в отлично състояние.

Благосъстояние на водача

Шофьорите са жизнено важна част от всички процеси, дори основната. Затова тяхното благосъстояние и кондиция трябва да бъде приоритет за техните мениджъри.

Нашите консултативни съвети, иновативни продукти и услуги са създадени, за да ви помогнат да се ориентирате в тези предизвикателства

Управление на технологиите

Опростете ежедневното управление на автопарка чрез съвременни технологии, за да повишите ефективността и производителността.

Сигурност на бизнеса

 Подобрете прозрачността  и контрола върху транзакциите на транспортна компания, за да помогнете за идентифициране на проблемите и предотвратяване на измами.

Промяна на законодателството

Ориентирайте се  към  висококачествени алтернативни горива и услуги смазочни продукти, за да улесните интеграцията.

Фокус върху устойчивостта

Справете се с емисиите и намалете въздействието си върху околната среда, независимо дали чрез горива, телематика или въглеродни компенсации.

Надеждност на превозното средство

Уверете се, че се прави редовна профилактика и поддръжка с висококачествени смазочни продукти, които предпазват критичните компоненти на двигателя и повишават ефективността.

Благосъстояние на водача

Подобрете комфорта  на пътя на шофьорите си с решения и услуги, които улесняват и подпомагат благосъстоянието ум.

Ние можем дa ви помогнем да се справите с предизвикателствата по следните начини:

  • Подобрена ефективност на управлението на автопарка, така че да можете да се съсредоточите върху основните си приоритети;
  • Подобрена бизнес сигурност;
  • Подобрена ефективност на превозното средство, спомагаща намаляването на разходите за гориво и емисиите на CO2 във въздуха.
  • Подобрена интеграция на високотехнологични решения, за да ви съдействаме с това  да останете иновативни.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top