От защита на турбинни системи до енергетични градове

Серията смазочни продукти Shell Turbo помага да защитите вашето оборудване и да осигурите ефективна работа през целия му експлоатационен живот.

Всяка част от вашата машина или процес е щателно проектирана и се нуждаете от комбинация от висококачествени турбинни масла, предназначени да защитят вашето оборудване чрез услуги с добавена стойност, които ви дават спокойствие и помагат да намалите аварийнитеспирания на оборудването.

Широката гама от турбинни масла и услуги за анализ на смазочни продукти позволяват на потребители, като електроцентрали и оператори на преработвателни станции да изберат смазочния продукт, който ще осигури оптимална стойност за техните операции чрез подобрена защита, дълъг живот на маслото и висока ефективност на системата.

Защита на системата

От високотемпературни газотурбинни системи до системи с комбиниран цикъл с интегрална предавка, гамата от турбинни масла Shell Turbo е проектирана да защити вашето оборудване от въздействието на корозия и да сведе до минимум натрупването на отлагания в лагерите на турбината и контролните клапани. Включва Shell Turbo S4 GX, който е специално разработен, за да осигури допълнителна защита на скоростните кутии в турбинните системи, изискващи подобрени характеристики срещу износване от масло.

Живот на масло

Тъй като в Shell разбираме тежестта разходите, които аварийните спирания може да предизвикат в капиталоемка инсталация, нашите смазочни материали са проектирани за изключителен живот на маслото при непрекъснати експлоатационни условия. Продуктите са проектирани да имат изключителна окислителна стабилност и да издържат на ефектите от замърсяване на водата. Производствените процеси на Shell са строго контролирани, за да се гарантира, че клиентите получават само най-висококачествените смазочни материали.

Ефективност на системата

За да помогнете на вашите турбини да изпълнят пълния си експлоатационен потенциал, гамата от турбинни масла Shell е проектирана да има бързо освобождаване на въздух и отлични характеристики на филтриране.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top