Изберете от нашата гама електрически масла Diala, за да получите най-добрата възможна защита на вашите съоръжения.

Серията от трансформаторни масла Shell Diala допринася за защитата на Вашето оборудване и осигуряване на ефективна работа през целия му експлоатационен живот.

Трансформаторни масла Shell Diala – за подобрена защита, удължен живот на смазочните продукти и отлична ефективност на системата.

Подобрена защита

Маслото е в „сърцето“ на Вашия трансформатор. Продуктовата гама на Shell Diala предлага възможно най-добра защита.

Новата Shell Diala S4 ZX-I надвишава IEC 60296: Ed 4 2012, който е за по-висока стабилност при окисляване и е спецификация за ниско съдържание на сяра. Всъщност, това масло има по същество нулева сяра (под границите на откриване), което означава, че рискът от междинна корозия не съществува.

Дълъг живот на маслото

Трансформаторните масла Shell Diala са създадени за дълготрайност, като по този начин удължават на живота на Вашия трансформатор. Shell Diala S4 ZX-I надвишава 500-часовата граница на окислителния тест и удължава живота на маслото чрез изключителната си устойчивост на ефектите на стареене, образуване на утайки и натрупване на отлагания.

Отлична ефективност

За оптимална работа на трансформатора, електрическото изолиращо масло трябва да поддържа своите характеристики в широк диапазон от работни температури. Теоретичното моделиране предвижда, че Shell Diala S4 ZX-I може да осигури подобрени експлоатационни показатели при условия на претоварване благодарение на подобрените си термични свойства.

Устойчивост на корозия

Shell се ангажира да сведе до минимум възможността за развитие на корозивна сяра, свързана с изолация, и получената медна корозия. Всички продукти на Shell Diala отговарят на индустриалните стандарти за корозивна сяра.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top