Знаем, че когато вашият мотор е в пиково състояние, той ви предлага висока степен на надеждност и подобрен контрол, осигурявайки ви непрекъснато приятно каране. Shell Advance е гама от масла за различни видове мотоциклети и стилове на каране с продуктово портфолио, състоящо се от масло 4T, 2T.

Насладете се на всяко пътуване с Shell Advance

С иновативната технология на Shell PurePlus и технологията за активно почистване, маслата за мотоциклети и скутери Shell Advance Ви помагат да вземете най-доброто от мотора си, за да можете да се наслаждавате на всяко пътуване.

 

Задържане на мощност

Останете мощни: никакъв спад на конски сили

Когато маслото на мотоциклета или скутера се разгради, то може да предизвика триене, понижаващо резултатите от работата на двигателя и съответно спад на мощността. Маслото за мотоциклети Shell Advance Ultra не се разгражда между смяната, благодарение на което вашият мотор може да работи най-добре.

* На базата на вътрешни тестови данни на Shell, използващи 125-кубикови мотоциклети Honda Wave, измерени на първите 1000 и 13000 км пробег, с по-дълъг период между смяната на маслото от 6000 км.

Икономия на гориво

Карайте по-дълго: 5 км. повече за всеки един литър бензин

Маслата за мотоциклети Shell Advance Ultra минимизират натрупването на отлагания, водещи до загуби от триене, благодарение на което предоставят по-добро предаване на мощност, отразяващо се в повече спестяване на гориво.

Ниво на изтичане на масло

Шофирайте повече между смяната маслото на мотоциклета

Летливостта и окисляването на маслото водят до неговата деградация. Маслата за мотоциклети Shell Advance Ultra са по-малко летливи и с по-висока окислителна стабилност, вследствие на което не се разграждат в рамките на 6000 км. – два пъти по-дълъг пробег от характерния интервал на смяна.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top