Надеждните, трайни двигателни и диференциални масла за трактори са от съществено значение за оборудването, което работи на тежки терени при променящи се атмосферни условия. Нашите технически експерти партнират с вас, за да предоставят по-интелигентни и по-ефективни решения за смазване, които позволяват на вашия бизнес да расте.

Моторни масла за трактори

Масла за тракториВисококачественото масло може да ви помогне да защитите вашето оборудване и да увеличите максимално стойността. Разполагаме с цяла гама защитни продукти.

Трансмисионни масла за трактори

Открийте как маслата Shell предпазват осите и зъбчатите колела от изхабяване, за да допринесат за намаляване на разходите за поддръжка, удължаване живота на трактора и максимизиране на възвръщаемостта на инвестицията ви.

Диференциални масла за трактори и греси

Колкото по-дълго трае вашата грес, толкова по-дълго издържат частите на тракторите ви и толкова по-малко ще изразходвате за поддръжката им. С пълната продуктова гама от греси Shell Gadus можете да изберете тази, която да отговори най-добре на вашите нужди.

В продължение на десетилетия Shell Lubricants работи съвместно с купувачите на маслата си, за да помогне да бъдат открити начините за намаляване на разходите за поддръжка и увеличаване ефектите от работата на оборудването. Това би могло да се отрази в минимизиране на общите разходи за собственост (TCO) и извличане възможно най-добрата стойност от машините.

Съществуват два еднакво важни елемента за използване на тази възможност. Първият е изборът на правилната смазка. Вторият е ефективно управление на смазването.

Когато са под натиск да намалят разходите за поддръжка, фермерите често се целят да намалят разходите си за масла за трактори. Въпреки това, докато купуването на по-евтини смазочни материали може да постигне незабавни икономии на разходи, лошото върху оборудването може да се окаже по-скъп с времето. Най-големите ползи се намират във висококачествените масла за трактори на конкурентни цени, които осигуряват по-дълги интервали на смяна и предпазват оборудването при всякакви условия, за да помогнат за ограничаване на непланирания престой и по-малки разходи за ремонти и части.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top