Всяка част от Вашата машина или процес е щателно проектиранаи се нуждаете от смазочен продукт, чрез който оборудването Ви е добре защитено и работи ефективно.

Серията Shell Tonna от масла за плъзгащи се механизми е разработена, за да позволи на операторите на оборудване да изберат смазочния продукт, осигуряващ оптимална стойност за техните операции чрез

  • защита от износване и корозия;
  • дълъг живот на маслото;
  • ефективност на системата.

Shell Tonna S3 M е най-добрият смазочен продукт на Shell за смазване на плъзгащи се плоскости и подаващи механизми. С отлични фрикционни свойстваи отлични характеристики срещу износване, на него можете да разчитате, за да осигурите точност на обработка и надеждна защита на Вашето оборудване, особено при високоточни, нискоскоростни машини и комбинирани системи за смазване.

Съдържа силно рафинирани минерални масла и специални добавки, за да подобри решаващото свойство на адхезията и да намали приплъзването.

Създаден да защитава

Защитата на компонентите от увреждане може да допринесе за увеличаване експлоатационния живот на Вашето оборудване и увеличаване възвръщаемостта на инвестициите Ви. Shell Tonna S3 M е създаден, за да Ви помогне да предпазите плъзгачите, зъбните колела, лагерите и компонентите на хидравличната система от корозия и износване.

Приложения

  • Плъзгачи, плоскости и механизми за подаване – за използване в широк спектър от повърхностни материали, включително чугун и синтетични.
  • Хидравлични системи за металообработващи машини – специално се препоръчват за машини, които имат комбинирана хидравлична система и система за смазване на плъзгащи се механизми.
  • Редуктори и шпиндели на машинни инструменти и смазване на зъбни колела и шпиндели.
  • Shell Tonna S3 M 32 и Shell Tonna S3 M 68 са предназначени за хоризонтално смазване на плъзгача. Shell Tonna S3 M 220 е предназначен за вертикални плъзгачи поради по-високия си клас на вискозитет.

Първокласно масло за плъзгащи се машини

Shell Tonna S2 M е смазочен продукт, създаден специално за смазване на машинни плъзгачи, плоскости и механизми за подаване. На него можете да се доверите в приложения, където има голяма експозиция на разтворими режещи течности, тъй като те се отделят напълно и веднага за по-дълъг живот на охлаждащата течност и по-добри характеристики на рязане.

Проектиран за висока ефективност

Вашият избор на смазочен продукт за плъзгач може да бъде решаващ при управлението на батутните масла. По-доброто разделяне между охлаждащата течност и маслото на плъзгащия път позволява лесно да се отстраняват плъзгащите се масла, като по този начин се ограничава развитието на бактерии и гъбички в охлаждащата течност. В стандартния за индустрията тест Shell Tonna S2 M постигна изключителни нива на отделяне от всички видове охлаждащи течности: синтетични, полусинтетични и емулсии.

Създаден да защитава

Защитавайки компонентите от повреди, може да допринесе за увеличаване експлоатационния живот на Вашето оборудване и увеличаване възвръщаемостта на инвестициите ви. Shell Tonna S2 M е създаден, за да предпази вашите плъзгачи, зъбни колела, лагери и компоненти на хидравличната система от корозия и износване.

Отговаря или надвишава изискванията за изпитване на FZG за удар, което демонстрира отличната му защита срещу износване.

Проектиран за дълъг живот на маслото

Shell Tonna S2 M притежава добри характеристики на сцепление с плъзгащи се повърхности, които ограничават изтичането му в отвора за режеща течност и намаляват разхода. Освен това помага да се поддържат еднакви условия на работа на Вашата машина.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top