От основни масла за стандартни приложения до усъвършенствани синтетични масла, които могат да издържат до три години, проучете гамата Shell Corena.

Маслата за въздушни компресори Shell Corena предоставят възможност операторите на оборудване да изберат смазочния продукт, който ще допринесе за постигане на оптимална стойност за техните операции чрез подобрена защита от износване, дълъг живот на смазката и висока ефективност на системата.

Работа, на която може да разчитате

Маслата за въздушен компресор на Shell са разработени в тясно сътрудничество с клиенти и производители на оборудване. Серията Shell Corena е добре известна сред производителите на оборудване и нейната ефективност е демонстрирана в реални приложения по отношение приноса й в това да намалите възможността Вашето оборудване да Ви подведе.

Истинска добавена стойност

Клиентите, които са преминали към Shell Corena S4 R, отчитат следните предимства:

  • 100% по-дълги интервали на източване на масло в сравнение с конвенционалните масла;
  • удължен експлоатационен живот на оборудването: една циментова компания управлява компресорите си за три пъти по-дълъг период от време след основен ремонт;
  • намаляване на високите работни температури, причинени от сгъстяване на оригиналното масло, което не позволява на маслените клапани да работят ефективно;
  • увеличаване на интервалите за източване на масло със 100% в сравнение с конвенционалните масла.

Ефективност на системата

Маслата за въздушни компресори Shell Corena са създадени да повишават ефективността на системата чрез потискане на пяна, освобождаване на задържан въздух и бързо отделяне на кондензирана вода. Базовото масло от газове към течности (GTL) в синтетичните продукти на Shell Corena им предоставя по-висок индекс на вискозитет и по-ниска точка на изливане в сравнение с минералните масла.

Защита от износване

Серията Shell Corena включва специални масла за въртящи се компресори, предназначени да контролират износването на лопатките, лагерите и винтовете, както и смазочни продукти за нагнетяващи компресори, които са специално за управление на износването на цилиндъра, буталото и клапаните им. Гамата включва най-новите синтетични масла – Shell Corena S5 R, Shell Corena S4 R и Shell Corena S3 RX – за подобрена защита от износване при високотемпературни условия и за продължителни операции.

Дълъг живот на маслото

Колкото по-дълъг е животът на маслото, толкова по-малко поддръжка е необходима, за да може вашето оборудване да работи без прекъсване.

Пълно продуктово и сервизно портфолио

Shell Lubricants е лидер на пазара на смазочни материали и има над 60-годишна история на иновациите. Непрекъснато инвестира в разработване на по-добри решения за смазване, включително модерни синтетични технологии като

  • синтетично редукторно масло Shell Omala S4 GX – за дълъг живот в трудни условия и
  • синтетичното хидравлично масло Shell Tellus S4 ME – за дълъг живот и икономия на енергия.

В допълнение, Shell предоставя водещата в света услуга за мониторинг състоянието на маслото Shell Lube Analyst, която е създадена да подобрява бизнес резултатите ви.

Независимо от вашите нужди или приложение, ние можем да предоставим пълна гама смазочни продукти, включително синтетични, високоефективни продукти и допълнителни услуги.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top