A 728x90px Leaderboard for the Shell Helix Ultra Carbon Neutral campaign. This asset fits into the convince phase. Sustainability

Част от успехите ни

16 години партньорство с Shell Lubricants в България

Над 350 клиента в индустриалния сектор

Доставяме смазочни продукти до 800 точки в България през 2023

ЗА НАС

Орбико България ЕООД е Макро Дистрибутор на смазочни продукти Shell Lubricants на българския пазар от 2007 година насам. Партньорството с Shell Lubricants е гаранция за високо качество и надеждност на предлаганите на пазара смазочни продукти. Фирмата предлага пълна гама смазочни продукти Shell. Висококачествените двигателни, трансмисионни, хидравлични, редукторни, компресорни, турбинни и други масла и греси спомагат за удължаване живота на машините, увеличаване на междуремонтния ресурс и намаляване на разходите за поддръжка. Смазочните продукти на Shell са резултат от научно-изследователски програми, в които Shell си сътрудничи с водещи производители на оборудване, за да предложи най-подходящите масла и греси за съответното приложение.

Орбико България предоставя услугата Shell LubeAnalyst за мониторинг състоянието на оборудването и смазочните продукти. Независима лаборатория във Франция гарантира висока точност на получените резултати, а специалисти на място са на разположение, за да окажат нужната техническа консултация и съдействие, не само при избора на продукт, а и през целия експлоатационен период.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top