Как да намалим общите разходи в кариерната и циментова индустрия.

Кариерният и циментовият бизнес са изправени пред множество предизвикателства, като намирането на баланс между производителността и устойчивостта.

В днешния бизнес климат, операторите трябва да бъдат гъвкави в производството си, да се приспособяват към променящите се изисквания за капацитет, като същевременно гарантират, че операциите се извършват по възможно най-екологични и безопасни начини.

В центъра на този микс е оборудването. Циментовите заводи или кариерите рискуват много ако не се отнасят отговорно към него.

Силно натоварените машини в циментовата индустрия работят при някои от най-суровите условия и изискват решения за поддръжка и продукти, които могат да издържат на тези условия.

Проактивността в поддръжката на оборудването може да помогне да се избегнат неочаквани дългосрочни разходи и смазването тук е ключов фактор.

В Shell Lubricants се фокусираме върху съвместната работа с вас, за да ви помогнем да развиете бизнеса си. Разбираме, че вашият успех зависи от непрекъснатото производство: от създаването на устойчивост, като запазите вашето обурудване  и ефективността му при дългосрочна  работа.

Това означава дългосрочна надеждност и подобрена ефективност за вашето оборудване и предоставяне на персонала на достатъчно знания за вземане на решения, необходими за придобиване на конкурентно предимство.

Ние от Shell Lubricants – Orbico Bulgaria, предоставяме експертни познания за смазочните продукти, необходими за създаването на стабилна стратегия за поддръжка, която ще работи в подкрепа на вашия бизнес.

Разгледайте нашата гама смазочни материали и услуги и научете как те биха могли да изиграят ключова роля за затвърждаване на вашите бизнес позиции.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top