Защо да използвате нашите услуги

Предизвикателствата, пред които са изправени нашите клиенти в различните индустриални сектори, варират в широки граници, от намаляване на времето за престой и намаляване на разходите до удължаване на живота на оборудването и адаптиране към технологиите на Индустриална революция 4.0( Компютъризация, задвижвана от индустрията. В основата на тази промяна е Internet of Things (IoT) – сборният термин за набор от сензори и свързани технологии.)

Въпреки това, има едно предизвикателство, пред което са изправени всички сектори: Липсата на експертни познания на персонала, която допринася за повредите на оборудването. Наред с това се увеличава търсенето на ефективна и постоянна поддръжка от доверени експерти.

Портфолиото от услуги на Shell Lubricant Solutions има за цел да отговори на това търсене чрез предоставяне на доверен експертен опит и практически съвети, които са помогнали на клиентите по целия свят да реализират осезаеми ползи за крайния резултат.

Независимо дали търсите незабавни отговори за ръководни решения за поддръжка, обучение за повишаване на квалификацията на персонала за по-ефективно смазване на оборудването или практическа подкрепа от опитен експерт, ние можем да ви помогнем.

Shell LubeExpert – Нашите специалистите идват при вас за практическа поддръжка при справяне с предизвикателствата, свързани със смазването на вашето оборудване. С богат опит в индустрията и смазването, нашите експерти работят в тясно сътрудничество с вашия екип, за да инспектират, одитират и оптимизират оборудване, системи и процеси. Чрез идентифициране на проблеми и разрешаването им те могат да ви помогнат да минимизирате времето за престой и да оптимизирате производителността, което води до спестявания в реалния свят.

Shell LubeCoach – Курсове и семинари, провеждани от опитни технически експерти, които споделят ценни знания за най-добрите практики за смазване на оборудването. Персоналът ще си бъде обучен и информиран, за да реализира пълния потенциал на смазване за вашите операции, поддържайки успешната ежедневна работа на вашето съоръжение.

Shell LubeChat – 24/7 достъп до огромен набор от знания и експертиза на Shell чрез мобилно устройство, таблет или настолен компютър, което ви дава възможност да вземате по-бързи и по-добре информирани решения, които могат да помогнат за намаляване на общите ви разходи за притежание. Чатът на живо предоставя отговори при поискване, когато поддръжката не може да чака.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top