Технологично лидерство на Shell

По целия свят експертите на Shell работят за формулиране, тестване и усъвършенстване на иновативни смазочни продукти и услуги, които помагат на клиентите да оптимизират бизнеса си.

Открийте как го правим:

–   Енергийното предизвикателство пред нас никога не е било по-голямо. Ето защо Shell работи за предоставяне на решения за смазване и сервиз, които не само отговарят на нуждите на бизнеса сега, но и в бъдеще.

–   Нашите технолози са отговорни за широкото портфолио от смазочни продукти и услуги, предназначени да отговорят на тези нужди. С технологичните центрове на три континента, ние използвахме ноу-хау на стотици експерти по целия свят, за да доставяме продукти, които помагат на машините на нашите клиенти да работят ефективно.

–   Поставихме началото и за следващото поколение продукти и услуги, като създадохме Shell Lubricants Discovery Hub. Това е консорциум от технолози на смазочни продукти, инженери и специалисти по материали, които се фокусират върху дългосрочните иновации, така че сме готови да посрещнем предизвикателствата на утрешния ден.

– Друг ключов компонент на този успех са  нашите партньорства, които имаме в индустрията, бизнеса и академичните среди. Чрез дългогодишни взаимоотношения с OEM производителите, нашите експерти са разработили смазочни продукти, съобразени с изискванията на отделните марки, помагайки на тяхното оборудване да работи по-ефективно и да постигне по-дълъг живот.

–   Работейки с водещи академични институции, ние съчетахме нашата практическа и техническа експертиза с новаторски научни изследвания – запазвайки ни в челните редици на технологичното лидерство в смазочните продукти и услугите. Междувременно си партнираме и с търговските органи, за да помогнем да установим индустриални стандарти и спецификации, които имат за цел да намалят до минимум въздействието върху околната среда от дейността на нашите клиенти чрез ефективно смазване.

–   С подкрепата на нашите партньори и академични институции ние непрекъснато се опитваме да предоставяме на нашите клиенти по-устойчиви, успешни и рентабилни продукти и услуги. Чрез нашата иновативна работа в смазването, ние напредваме, за да отговорим на бъдещите нужди на енергийното предизвикателство в световен мащаб.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top