Как маслата на Shell допринасят за печеливш бизнес

Използването на висококачествени масла може да помогне за удължаването живота на превозните средства, да понижи разхода на гориво, да намали разходите за поддръжка, както и да увеличи времето между ремонтите на превозното средство – за да може товарните ви автомобили да са на пътя  по-дълго време. Важно е да изберете  подходящите смазочни материали за вашия камион. Гамата Shell Rimula ви позволява да избирате нивото на защита, от което се нуждаете в три основни области: киселинен контрол, контрол на депозитите и контрол на износването.

Вижте как нашите разнообразни масла за двигател, трансмисия, оси и предавка, и греси се грижат за всеки аспект на здравето на вашия автомобил:

Нисък разход на гориво

Техническите експерти на Shell, съвместно с  водещи производители на оригинално оборудване, работят за създаването на някои от най-технологично напредналите смазочни материали за икономия на гориво.

Защита на оборудването

Ние разбираме, че ефективната работа и движението на вашия камион е от решаващо значение за вас. Shell Rimula защитава вашето оборудване и спомага за подобряването на показателите на превозните средства за ефективна работа.

Ниски оперативни разходи

Оптимална защита и по-дълъг живот на оборудването, икономия на гориво и намаляване на потреблението на масло, водят до реални икономии. Изборът на правилното масло е сравнително малка инвестиция, от която може да има голямо значение.

Цялостна защита

Важно е вашите смазочни материали и греси да защитават всички  задвижващи компоненти от износване, киселини и отложения.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top