Изберете Plant Hire и MachineMax

Като част от стратегията си за дигитална трансформация, Select Plant Hire си партнира с MachineMax, за да разработи технология за данни, която подобрява производителността на оборудването.

Работейки заедно, Select Plant Hire и MachineMax са разработили технология, която извлича данни от оборудването и ги консолидира в един канал за отчитане. Рационализираното, уникално решение позволява на клиентите на Select, независимо дали са на работната площадка или чрез отдалечен достъп, да наблюдават данни като; скорост на вятъра, моментно тегло, време на работа и разход на гориво. Технологията също така предоставя възможност на клиентите да проследяват цялото оборудване, докато работят на празен ход.

Персонализираният подход предоставя подходящи данни на екипа на място и подпомага отдалечените потребители да разберат какво се случва на работната площадка, подобрявайки способността за вземане на решения в реално време и повишаване на ефективността при използването на оборудването.

Алекс Уорингтън, ръководител на бизнес звено в Select Plant Hire:

„Бързото развитие на съвременните технологии тласка строителната индустрия да стане по-иновативна. В Select Plant Hire взехме решение да дигитализираме мобилното оборудване чрез MachineMax, които успяха да подкрепят амбицията ни да предоставим на екипи на работната площадка, както и в офиса незабавно да получават достъпни данни в реално време, показващи производителността на всяка една машина. “ ‍Sweta Saxena, CPO в Machine Max: „С Select Plant Hire беше чудесно да се работи, те са компания, която се трансформира чрез използването на технологии и ние се гордеем, че сме част от тяхното развитие. Работа с експерти като Ед Джоунс и Стивън Брадби, които имат толкова много задълбочени знанията за крановете, ни позволи да разработим някои наистина новаторски потребителски приложения, които ще донесат огромни ползи за техните клиенти.

Кейт Стивън, водещ дизайнер в Machine Max‍:

„Чрез нашата работа с Select Plant Hire и Laing O’Rourke успяхме да задълбочим изследователската дейност по отношение на данните, които можем да изведем от работната плошадка. Работихме заедно, за да моделираме нова неактивна метрика за кранове, която се изчислява въз основа на комбинация от движение и тегло. Включваме и допълнителни фактори като скоростта на вятъра, което дава възможност за по-добро разбиране на причините за променливата производителност на оборудването при различни работни операции. “

Select Plant Hire

Select е един от най-големите и най-предпочитани доставчици на оборудване и услуги за строителството, както и на строителни услуги в Обединеното кралство. Select притежава и управлява един от най-големите и разнообразни паркове строителна техника във Великобритания. Безопасността е в основата на всичко, което правим. Като водещ доставчик за строителната индустрия, здравето и безопасността и въздействието върху околната среда, всяко наше действие е наш приоритет номер едно. 

MachineMax ‍

MachineMax предоставя платформа за управление на оборудването за собственици на тежко оборудване, за да максимизира производителността и рентабилността на всяка машина по възможно най-екологичния начин- всяка марка, всеки модел и навсякъде! MachineMax стартира, когато Digital Ventures на Royal Dutch Shell & Boston Consulting Group обединиха усилията си, за да направят революция в индустрията на тежкото оборудване. След задълбочени изследвания сложността на проследяването на смесените автопаркове, с различни нива на машинна свързаност и така MachineMax разработи продукт, който решава тези предизвикателства. Това беше началото и от този момент беше внедрен по целия свят с изключителни резултати, като взе няколко отличия – индустриални и технологични.  Нашата мисия е да проследяваме цялото оборудване, позволявайки на нашите клиенти да управляват целия си автопарк от едно място, като им осигурява възможност да вземат решения, които водят до подобряване на приходите и финансовата дисциплина, намалени оперативни разходи и по-добър въглероден отпечатък.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top