Масло за ротационни вакуумни помпи Vacuum Pump Oil S2 R

Висококачествено масло за ротационни вакуумни помпи. Shell Vacuum Pump Oil S2 R е висококачествено минерално масло, произвеждано от специално подбрани, дълбокорафинирани маслени компоненти с ниско парно налягане. Маслото не съдържа добавки и има естествена устойчивост към стареене. Shell Vacuum Pump Oil S2 R е подходящо за приложение в ротационни вакуумни помпи.

Shell Vacuum Pump Oil S2 R 100 притежава отлична естествена стабилност срещу разграждане на продукта. Това спомага за по-дълги сервизни интервали, както и за намаляване на тенденциите за образуването на утайки и отлагания.
Shell Vacuum Pump Oil S2 R 100 спомага за ефективната защита на вътрешните метални повърхности от корозия и износване.
Внимателният подбор на базовото масло осигурява съвсем ниско парно налягане на маслото поради тесния интервал на кипене. Това позволява на
машината по-лесно да достигне вакуума, за който е проектирана.

Shell Vacuum Pump Oil S2 R 100 е проектирано за употреба в ротационни вакуум помпи. Може да се използва за осигуряване на ниско налягане на вакуума. Подходящо е за употреба в повечето индустриални ротационни вакуум помпи.
Shell Vacuum Pump Oil S2 R 100 е създадено за работа в среди, където температурата е над 00C, а максималните работни температури не надхвърлят 1000C.
Способността за създаване на максимално вакуумно налягане, обикновено намалява с повишаване на температурата.
Shell Vacuum Pump Oil S2 R 100 е специално разработено за използване в ротационни вакуумни помпи, работещи до налягане 1000 mbar – 10-2 mbar. При тези условия работят по-голямата част от помпите в промишленото, както и в лабораторното оборудване.

Спецификации: ISO 6743-3A-DVC

Вискозитети: 100

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top