Универсална грес Gadus S2 U460L

Грес с висока ефективност при тежки експлоатационни условия. Shell Gadus S2 U460L разработена с неорганичен, несапунен сгъстител и специално подбрано базово масло, зада осигури смазване над температурните ограничения за гресите на литиева основа. Използваното базово минерално масло в Shell Gadus S2 U460L е специално селективно рафинирано, с висок вискозитет, с отлична устойчивост на окисление и изпарение. Окислителната устойчивост също е подобрена чрез добавянето на специален високотемпературен окислителен инхибитор.

Shell Gadus S2 U460L се препоръчва за приложение в лагери с работна температура в интервала -100C до 1800C.
Shell Gadus S2 U460L 2 осигурява сравнително дълъг експлоатационен живот в много приложения където се предписват по-скъпи синтетични в т.ч. силиконови течности. ·
Специалното базово масло с висок вискозитет прави Shell Gadus S2 U460L особено подходяща за смазване на тежконатоварени бавнооборотни лагери.
С по-голямо внимание, Shell Gadus S2 U460L може да се използва и при температури над 2000C, но периода на повторно гресиране трябва да се намали и оптимизира.

Shell Gadus S2 U460L не се стапя като гресите на сапунена основа и нейната консистенция се променя незначително с нарастване на температурата. При високи температури тя е устойчива на размекване и остава в лагера, осигурявайки уплътнение и  непрекъснато смазване на лагера дори при условия на
вибрации.

Пенетрации: 2

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top