Разкрийте състоянието на маслото

Shell LubeAnalyst е услуга за мониторинг на състоянието на маслото, която помага да се гарантира, че вашето оборудване и смазочни материали са в оптимално работно състояние, като идентифицира потенциални повреди на маслото или оборудването, преди да станат критични.

Shell LubeAnalyst съчетава световен опит в индустрията с най-добра научна практика, предоставяща цялостна услуга, която ви помага да:

■ Предвидете потенциални неуспехи с правилния тест за вашите нужди и предотвратяване на ненужен престой

■ Идентифицирате области за оптимизиране на операциите и  да прилагате най-добре практическите препоръки.

■ Имате удобен и лесен достъп до информация  за вашето оборудване чрез нашата  цифрова платформа.

Услугата Shell LubeAnalyst включва:

■ Използване на глобални лаборатории на трети страни – за безпристрастен анализ на всяка марка моторно масло, включително персонализирани лимити за осъждане за вашите специфични условия.

■ Режим за ранно откриване на повреда – съобразено с вашето оборудване, от проверки на чистотата на маслото до контрол на замърсяването и почти всичко между тях.

■ Shell LubeAnalyst Lite – с бърз анализ на маслото на място и отстраняване на неизправности, когато трябва да предприемете незабавни действия.

Знанията, получени от резултатите от програмата Shell LubeAnalyst, могат да помогнат за оптимизиране на интервалите за смяна на маслото, да повишат надеждността на оборудването, да сведат до минимум непланираните престои и по-точно да проследят оперативната ефективност и практиките за поддръжка. Тази комбинация може да допринесе за по-ниски общи оперативни разходи и да ви помогне да планирате вашата поддръжката предварително.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top