Подобрете работата на вашите трансформатори

Подобрете ефективността и устойчивостта на вашите трансформаторни операции, като същевременно намалите общите разходи за притежание с гамата трансформаторни масла Shell Diala, които защитават вашето оборудване и го поддържат безпроблемно през целия му живот.

Shell Diala представлява гама от високопроизводителни трансформаторни масла, включително течности, базирани на технологията газ към течност (GTL), която ви помага да допринесете за посрещане на нарастващото глобално търсене на енергия. Предлагайки подобрена защита, по-дълъг живот на маслото и по-голяма ефективност на системата, те максимизират производителността на оборудването за преодоляване на предизвикателства като увеличени натоварвания и по-високи напрежения.

Основни предимства

Подобрена защита

Удължете експлоатационния живот на вашите трансформатори с набор от масла, предназначени да поддържат вашите компоненти в експлоатация по-дълго.

Изключително представяне

Осигурете отлична защита за вашите трансформатори при по-високи натоварвания и в широк диапазон от работни температури.

Постоянна надеждност

Избягвайте непланирани прекъсвания, за да поддържате надеждността и ефективността на вашите операции с възможно най-добрата защита за всички приложения

По-дълъг живот на маслото

Удължете интервалите за смяна на маслото, за да увеличите максимално потенциала на вашето оборудване и да го поддържате да работи при максимална производителност с по-дълъг живот на маслото.

Устойчивост на корозия

Елиминирайте риска от свързана с маслото корозия на медта от натрупване на сяра

Оперативна простота

Изберете правилните трансформаторни масла, предназначени да отговарят на вашите специфични нужди.

Трансформаторни масла и GTL технология

Маслата, базирани на технологията газ към течност (GTL), осигуряват ефективен избор на смазване за използване с електрическо оборудване – от разпределителни трансформатори до високоволтови трансформатори за постоянен ток.

Трансформаторните масла GTL – като Shell Diala S4 ZX-I, предлагат някои ясни подобрения спрямо конвенционалните продукти на минерална основа. Освен че помагат за подобряване на защитата на вашите трансформаторни компоненти, те могат да повишат ефективността на вашето оборудване – включително при ниски температури

Трансформаторните масла, базирани на технологията GTL, също ви осигуряват постоянна производителност, като ви помагат да увеличите надеждността на вашето оборудване. Плюс това, те са лесни за въвеждане във вашите смазочни системи поради тяхната съвместимост с повечето конвенционални трансформаторни масла.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top