Поддържане на модерен селскостопански автопарк

Изправени пред нарастващото търсене на продукция, земеделските производители не могат да си позволят неочакван престой на тяхното оборудване.

Представяме ви четири начина да защитите вашето оборудване и да удължите работният му интервал.

Предотвратете проблеми с двигателя, причинени от отлагания и утайки

Ефективното смазване предотвратява натрупването на отлагания по буталата и утайки. То ви помага да поддържате  двигателя ви да работи възможно най-гладко възможно най-дълго дори при най-суровите условия.

Защита срещу корозия при изгаряне

Без правилното смазване дори самото стартиране на вашия двигател може да бъде често срещана причина за корозия. Защитете буталата и цилиндрите на вашата машина от бързо износване, за да намалите времето за престой и разходите за поддръжка.

Контролирайте износването на двигателя във всяка среда

Работата в мокра или прашна среда,  както и при високи или ниски температури – излага вашия двигател на риск от износване. Избягвайте това със смазване, което образува защитен филм върху ключовите компоненти на вашето оборудване.

Удължете живота и производителността на оборудването

Ежедневната работа на вашата машина я излага на редица нежелани замърсители. Ефективното смазване помага да се преборите с тях и да предотвратите проблемите, които причиняват – което означава по-дълъг живот на оборудването и по-голяма производителност.

Ние от Orbico Bulgaria Lubricants можем да ви помогнем да увеличите производителността и рентабилността чрез ефективна поддръжка и смазване.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top