Постигане на растеж в Земеделието

От практики за смазване, които удължават живота на оборудването до минимизиране на непланиран престой и увеличаване на междусменния интервал на маслото (ODI), нашите експерти ви помагат да намалите общите цена разходи на вашето земеделско оборудване.

Постоянното и нарастващото търсене на храни води до непрекъснат растеж в селскостопанския сектор, но по-строгите изисквания и разпоредби относно емисиите на CO 2  повдигат редица предизвикателства пред селскостопанските операции.

Докато светът възприема по-чисти и неконвенционални горива, като един от начините за постигане на нови цели, тези промени предлагат нова съвместимост, производителност и финансови предизвикателства по отношение на поддръжката и смазването.

И все пак в селското стопанство остават два ключови начина да помогнете за намаляване на общите разходи за притежаване на оборудване:

  • използвайте най-подходящия смазочен материал за всяко превозно средство и за всяка част от оборудването;
  • прилагайте  ефективно управление на смазването;

Тъй като конкуренцията в селскостопанския сектор се движи напред от постижения в производителността, постигането на растеж изисква всеки елемент от операциите да бъде оптимизиран.

Но въпреки това, не всички участващи активно  в индустрията отдават значение на производителността на продукта при закупуването на смазочни материали. В същото време повече от половината са имали непланиран престой поради грешки в смазването на оборудването.

За да сме сигурни, че използвате правилните смазочни материали по правилния начин, нашите технически специалисти са на разположение, за да ви доставят необходимото:

  • обучение;
  • решения за поддръжка;
  • поддръжка при работа и анализ на смазване;

С помощта на експертизата на Shell, нашите селскостопански клиенти имат:

  • удължен ODI с до 160 процента;
  • намалена консумация на хидравлично масло с до 25 процента;

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top