Защита на вашите разходи

Нашите експерти са помогнали на клиентите да спестят разходи във всеки един цикъл на производството в световен мащаб. Ние можем да ви помогнем, като вземем предвид въздействието от начало до край върху бюджетите и процесите за поддръжка, както и разходите, свързани със загуба на производство по време на ремонт на оборудването.

В производството влиянието на смазването върху разходите за поддръжка оказва сериозно влияние, дори може да бъде критично. Има два начина, по които можете да намалите общите си разходи: 

  • Като гарантирате, че използвате най-подходящите смазочни продукти за всеки тип оборудване;
  • Ефективно управление и правилно прилагане на смазочните материали;

Тъй като производителността е от първостепенно значение, клиентите се стремят да увеличат изходния капацитет чрез минимизиране на непланираните спирания на оборудването и удължаване на циклите на поддръжка. От машините се изисква да работят при по-високи температури, по-голяма плътност на мощността и по-високи работни налягания. Експертите на Shell работят, за да отговорят на изискванията за смяна на оборудване, като гарантират, че правилните смазочни материали и практики за смазване са налице, за да се намалят общите разходи за притежание на машини, за клиентите.

Нашият опит не се ограничава само до производството на висококачествени смазочни материали: Shell Lubricant Solutions има дългогодишни взаимоотношения с много производители на оригинално оборудване и портфолио от продукти, което сега има над 3000 одобрения или препоръки на производители на оборудване; нашите технически специалисти могат да ви помогнат да оптимизирате управлението на смазването и да гарантирате, че вашата работна сила е обучена правилно и конкурентно. Това ще увеличи максимално ефективността на оборудването, ще помогне за намаляване на потреблението на енергия и оперативните разходи, ще повиши производителността, качеството на продукта и времето за работа на оборудването и ще удължи живота на компонентите чрез най-ефективното смазване.

Експертите на Shell гарантират, че правилните смазочни материали и практики за смазване са налице, за да се намалят общите разходи за притежание на машини за клиентите.

https://www.shell.com/business-customers/lubricants-for-business/sector-expertise/manufacturing/protecting-your-costs.html

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top