Три начина за повишаване на проявяващата се продуктивност

Вашето производство е в пряка зависимост от машините, които използвате и моторното масло, необходимо за тяхната оптимална ефективност. Тези машини изискват непрекъснато внимание, за да работят с максимална производителност. Ето три области, които могат да бъдат предизвикателство за вашите операции и съвети как да преодолеете тези предизвикателства:

Инвестирайте в поддръжката си

Времето на престой може да бъде катастрофално за вашите срокове и финанси, така че ефективната поддръжка трябва да бъде основата на вашата работа. Ето защо е важно да създадете стратегия за поддръжка, която използва цялостен подход към вашите операции.

Изборът на правилния смазочен продукт за всяко приложение е ключова първа стъпка. Но вие също трябва да вложите усилия за текуща поддръжка, като мониторинг на състоянието на маслото (OCM), за да идентифицирате и предотвратите потенциални проблеми, преди да станат критични за бизнеса.

Модернизирайте технологиите си

След като стратегията ви за поддръжка е въведена, е време да помислите как да подобрите производителността си с нови технологии.

Ако вече разполагате с цифрови процеси, винаги си струва да проверявате дали получавате възможно най-добрата информация и резултати от събирането на данни – и да се уверите, че системите са настроени да ви дават оптимални резултати. Може да има и възможност за инвестиране в нови инструменти – особено с бързо нарастващата гама от технологии за поддръжка на Industry 4.0, които стават широко достъпни. От свързано оборудване до дистанционни сензори, цифровата интеграция може да направи вашето оборудване по-продуктивно, по-енергийно ефективно и по-печелившо.

Обучете персонала

Дори и най-добрите планове могат да се провалят, ако вашият персонал няма необходимите знание и умения за поддръжка или технологии. Независимо дали повишавате квалификацията на настоящия персонал или назначавате нови членове, работната сила се нуждае от постоянно обучение, за да увеличите максимално продуктивността на вашата операция.

За да отговори на тази нужда, Shell LubeCoach е експертна програма за обучение по масла, предназначена да предостави на вашия персонал висококачествени обучителни материали. С модулен формат, който може да бъде доставен онлайн или лично, можете да приспособите съдържанието към нуждите на вашия персонал. Курсовете и семинарите ще настроят вашия екип за успех, когато става въпрос за оптимизиране на приложението на смазване и увеличаване на производителността.

Работете с партньор, на когото можете да се доверите

В една непрекъснато разширяваща се производствена система  става все по-неустойчиво производствените предприятия да съществуват и да работят изолирано. Тъй като пазарите стават все по-конкурентни, а работните среди по-взискателни, ефективното сътрудничество е едно от средствата да останете пред конкуренцията. Междуиндустриалното сътрудничество е от решаващо значение за запълване на пропуските в знанията, идентифициране на възможности за растеж и адаптиране на операциите за защита срещу – или възползване от – нестабилността на пазара. Правилните партньорства могат да помогнат за въвеждането на нови начини на работа, нови начини на мислене или нови бизнес направления. Всичко това може да доведе до по-добра производителност и по-голяма устойчивост на вашите операции, особено когато развиете своите цифрови и устойчиви способности.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top