Подобряване на резултатите в строителството

В строителството съществуват два ключови начина за намаляване на общите разходи; първият е да гарантирате, че използвате най-подходящите смазочни материали за всяка част от вашето оборудване. Вторият е ефективното управление на смазването.

Управлението на смазването е особено важно за строителната индустрия. 87% от строителните компании са имали непланиран престой, като по-голямата част от инцидентите са пряко свързани с проблеми със смазването.

Ползите от ефективното смазване могат да намалят разходите за поддръжка на превозни средства и оборудване. Нашите експерти имат доказан опит в намаляването на общите разход,, като ще ви помагат да приемете по-ефективни решения свързани със смазочните материали във вашите операции.

Свързвайки се с нас, на база на нашият опит и познания ние ще ви гарантираме, че управлявате правилно смазването на машините си, в резултат на което ще може да намалите общите разходи за притежаване на оборудването.

Наблюдаваме много клиенти, които удължават живота на оборудването след гаранционния срок и избират да наемат, вместо да купуват нови машини в опит да увеличат максимално наличният капитал и да минимизират оперативните разходи. Тези, които инвестират в ново оборудване, търсят възможности, които имат потенциал за спестяване на разходи. Въпреки, че  много малко компании оценяват въздействието, което техните практики за смазване имат върху производителността. Експертите на Shell могат да оценят вашите разходи за поддръжка на строителните ви проекти от начало до край и да предоставят решения за смазване, способни да ги сведат до минимум.

Често срещан проблем в строителната техника е неизправността на горивния инжектор. Когато това се случи, неизгорялото гориво навлиза в горивните камери и разрежда маслото, което значително влошава работата на продукта и износва компонента. Смазочните продукти на Shell са проектирани да останат стабилни въпреки разреждането и по този начин помагат за предотвратяване на непланирани спирания.

Появата на нови производители на строително оборудване води до по-голямо разнообразие на техника, като това увеличава и разширява изискванията за смазване. Освен това много строителни компании започват да се насочват към кариери и производство на цимент. Това диверсифицира тяхното портфолио от оборудване и означава, че смазочният материал трябва да може да работи дори при по-предизвикателни работни условия.

Тъй като променящите се условия, оборудването и строителните нужди непрекъснато се повишават, опитът на Shell се крие в предоставянето на процеси на смазване, които могат да помогнат на клиентите да постигнат целите си и в крайна сметка да намалят разходите.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top