Как да завършите проектите си навреме

Представяме ви няколко съвета за максимално увеличаване на работата  на оборудването и избягване на непланирани престои.

Както повечето строителни мениджъри биха казали, забавянето на проекти отдавна е предизвикателство за строителната индустрия. Но с напредването на технологиите и възможностите трябва ли това все още да е така? Разгледайте някои от нашите най-добри съвети за избягване на забавяне на вашите проекти в сферата на строителството:

1. Прогнозна поддръжка

Най-големият проблем с повредата на оборудването е, че често остава незабелязано, докато не стане твърде късно, за да се избегне повреда. И така, какво ще стане, ако бихте могли да предвидите проблемите, преди да се появят? С практики за прогнозна поддръжка – като наблюдение на състоянието на маслото – можете. Чрез идентифициране на потенциални проблеми, преди те да ескалират, можете да намалите вероятността от неуспехи, предотвратявайки непланирани престои и намалявайки разходите в процеса на работа.

2. Избор на подходящи смазочни продукти

Можете да предотвратите много проблеми с оборудването, като просто изберете най-подходящия смазочен материал за него. Като все още недооценена част от уравнението за производителност, смазването може да играе жизненоважна роля за поддържане на процесите на работа и правилното калкулиране на времето, което ви е необходимо, за да изпълните зададените срокове. Мониторингът на състоянието на маслото може да помогне за идентифициране на потенциални проблеми, преди те да ескалират, за да се намали вероятността от повреди.

3. Повишаване на квалификацията на вашата работна ръка

76% от строителните фирми смятат, че недостатъчната експертиза на техния персонал играе роля за повредите на оборудването. Тъй като времето за престой оказва пряко влияние върху способността ви да спазвате крайните срокове, то е ясно, че повишаването на квалификацията на вашата работна ръка може да помогне за надграждане на вашия бизнес.

4. Внедряване на телематика

С толкова много машини в движение на строителната площадка то тя може да се окаже мястото на което се губи най-много от ефективността в целия процес. Платформите за управление на оборудването ви позволяват да контролирате всички процеси и да управлявате вашите превозни средства.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Scroll to Top