Защита на активите

Наличието на правилния план и партньор е спестило на клиентите, занимаващи се със земеделие значителни финансови разходи през последните години, както и е помогнало за посрещането на техните изисквания за специализирано оборудване.

В световен мащаб растящите разходи за оборудване увеличават натиска към селското стопанство, което все повече се трансформира под влияние на глобализацията.

В такава взискателна среда е изключително важно ценните активи да работят максимално добре възможно най-дълго. Ако купуването на голям трактор със задвижване на четирите колела и кабина се използва 20 дни в годината, той трябва да издържи няколко години, за да донесе печалба и възвращаемост.

Когато става въпрос за оборудване, което се използва по-често, и статични машини, които работят ежедневно, поддръжката е още по-важна, защото дълготрайността и функционалността са с ключово значение.

И все пак нашето изследване показва, че почти половината от всички фермери не дават приоритет на поддръжката и защитата на текущото си оборудване.

За да гарантират, че оборудването им може да работи толкова усърдно, колкото и те, фермерите се нуждаят от правилната подкрепа, както и от достъп до висококачествени решения за смазване.

Нашият индустриален доклад, Powering Peak Performance in Agriculture, показва, че 86 процента от фермерите са преживели повреда на оборудването през последните три години.

За да гарантират, че оборудването им може да работи с нужната надеждност, фермерите се нуждаят от правилната подкрепа и партньорства, както и от достъп до висококачествена планирана поддръжка и смазочни материали.

В допълнение към предоставянето на превъзходни смазочни материали, трансмисионни масла и греси, един ценен партньор трябва да има дългогодишен опит в селскостопанския сектор. Както и дълбоко разбиране на тенденциите, които вероятно ще повлияят на бизнеса на фермерите.

Каквито и да са целите им, фермерите, които са работили с Shell Lubricant Solutions, са спестили ценни финансови ресурси през последните години.  Свържете се с нас за да постигнем заедно вашите цели.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top