Експертна подкрепа за вашия бизнес

Някои експерти смятат, че докато не настъпи непредвидена повреда, то поддръжката на оборудването понякога е без висок приоритет. С активи и оборудване, които струват много скъпо когато са за ремонт или непланиран престой, предприемането на този вид пасивен  подход към грижите за вашите компоненти и оборудване не е устойчив начин за управление на енергийните ви операции.

За щастие напредъкът в мониторинга на състоянието на маслото (OCM) помага на персонала по да премине към по-предсказуем график за поддръжка. Възможността за проактивно прогнозиране на здравето и нуждите на оборудването придвижва операциите ви към по-интелигентен начин на работа, при който е по-вероятно вашият бизнес да достигне пълния си потенциал. За да осъществите този напредък е необходимо да:

Минимизирате непланирания престой

Възможностите за прогнозиране, които OCM позволява, ви предоставят поглед към бъдещето на производителността на вашето оборудване. Последователният анализ на маслото помага да се забележат тенденции и да се отбележат потенциални повреди, като ви дава далновидност да предприемете действия, преди да е станало твърде късно. Като резултат може да постигнете намаляване на неочакваните прекъсвания на оборудването.

Подобрите надеждността

Правилните тестове на масло осигуряват задълбочен анализ на вашата смазочна система. Независимо дали става дума за замърсяване, окисление или нитриране, които трябва да бъдат разгледани, тези операции могат да ви помогнат да предприемете необходимите действия за удължаване на интервала за смяна на маслото (ODI). Разширеният ODI означава по-последователна производителност и по-малко нужда от навременна и скъпа поддръжка.

Увеличете наличността

Икономиката на търсенето и предлагането на електроенергийната индустрия означава, че вашите машини трябва да са готови да произвеждат веднага. Ако двигателите се повредят, когато са най-необходими, има не само финансови последици, но и рискове за репутацията. Прогнозната поддръжка връща контрола във вашите ръце, като гарантира, че оборудването е на разположение по време за пиковете на производството, като същевременно ви позволява да планирате неизбежни престои.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН
ВЪВЕДЕТЕ ВАШИЯТ ИМЕЙЛ АДРЕС
Scroll to Top